maanantai 23. toukokuuta 2016

Humpsuttelua ja lisää valmennusta

Olin tosiaan keskiviikkona "humpsuttelemassa" Santtu-herralla. Oli kivaa ravailla sillä kentällä löysin ohjin!
Tavallisella viikkotunnillani minun piti valita, mennäkkö Santulla vai Kuusella. Valitsin Santun, koska olin aika väsynyt koulukiireiden takia, eikä Santulla oltu muutenkaan menty pitkään aikaan. Santtu oli aika innokas, pukkasi ravailemaan vähän liikaakin (joo, en saa pideltyä 27 vuotiasta ponipappaa hallinnassani) :D Katsu meni Liinalla ja Sande Aminalla.Katsu ja Liina


Lauantaina minulla oli taas klassisen ratsastuksen valmennus ja siinä menin Aminalla. Oli tosi kivaa mennä sillä pitkästä aikaa!

Tunnille osallistuivat myös Iina Liinalla, Sande Valolla, Matleena Kuusella ja Katsu Santulla. Harjoittelimme parissa eri ryhmässä apujen käyttöä ja siinä samassa ratsastusradan teitä.

Joulun aikainen kuva Liinasta


Kuten olette ehkä huomanneet, en ole vähään aikaan mennyt Liinalla. Siis se että blogini nimi on Liinaus, ei tarkoita että kerron täällä vain ja ainoastaan Liinasta. Kirjoitan myös ratsastuskerroista muilla hevosilla. Olen siis vain tavallinen "tallityttö".

En jaksa nyt kiusata teitä tekstilläni tämän enempää, pitäisi päntätä kokeisiin. Nyt on jäljellä enää pahin koeviikko ja sitten alkaa kesäloma!

Hyvää kesänodotusta kaikille! Ihana keli, niin lämmintäkin! Ötökät tosin koettelevat hermojani, mutta kyllä se siitä helpottaa.

7 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ja söpöjä heppoja ♥

  rakkaudesta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. rakkaudestahevonenpotkii.blogspot.fi *

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon kommentista, kiva että joku eksyi tähänkin blogiin!:) Kävin katsomassa blogisi, tosi kivan näköinen!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana tämä hevosblogisikin, liityin :)

  kakskorvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihana tämä omakin blogisi! Ötököistä todella on riesaa, pahimpaan ötökkä aikaan ratsastuksetkin ovat tuskallisia

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Ja totta, ötökät ovat kesän miinuspuoli:(

  VastaaPoista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.