lauantai 14. toukokuuta 2016

Yliannos hevosia? Ei sinne päinkään!

Voi kun on ollut ihana viikko! Otsikosta voikin päätellä, että olen käynyt tallilla tavallista enemmän. Eilenkin siellä kului aamupäivä.
Aloitetaan nyt kuitenkin tiistaista, jolloin tallille tuli klassisen ratsastuksen valmentaja. Sanden kanssa pääsimme hänen oppiinsa Liinalla ja Kuusella. Sain kyllä siitä tunnista paljon irti! Hyviä vertauskuvia tuli myös vastaan, kuten "Anna pohkeidesi olla kuin märät tiskirätit", tms. Enempää en tästä kerrasta kirjoittele, vielä pari kuvaa valmennuksesta.Ylempänä Sande ja Kuusi, alhaalla minä ja Liina. 
Keskiviikkona koulun jälkeen lähdin tavalliselle ratsastustunnilleni. Sande ei tällä kertaa ratsastanut, eikä Ansa päässyt tunnille, joten minä, Kiki ja Katsu olimme ainoat ratsastajat. Minä sain alleni Kuusen pitkästä aikaa, Katsu Valon ja Kiki laitettiin "kouluttamaan" Aminaa. Ei sillä ettei hän sitä olisi halunnut:'D

Tunnilla meni suht ok, jotenkin vaan pitkän Liinalla ratsastelun jälkeen Kuusi tuntui laiskanpuoleiselta ja että sai tosissaan yrittää saada sille lisää eteenpäinpyrkimystä.

Harjoittelimme kertauksena ratsastusradan teitä. Mm. pääty- ja keskiympyröitä, koko rata leikkaata, pituushalkaisijaa ja kolmikaarista kiemurauraa tuli hiottua. Voltteja pistelimme melkein joka väliin, että hevonen saisi enemmän tekemistä.

Koiranpentu Kaarne oli
innoissaan touhussa mukana.
Torstaina äitini meni ratsastamaan ja minä sekä Katsu olimme tietysti touhussa mukana. Kuvia minulla ei tästä kerrasta ole.

Eilen menin äitini kanssa tallille puoli kymmenen maissa. Tarkoitus oli, että menen siivoilemaan ja auttelemaan. Kymmeneltä alkaisi tunti, jota Leena pitäisi. Kiki tuli vähän ajan päästä ja otimme hevoset talliin. Leena sanoi, että tarvitsisi liikutusapua hevosten kanssa. Niimpä minä sitten osallistuin Valolla tunnille. Kiki ratsasti Aminalla ja Kuusi ja Buster lähtivät myös tunnille. Oli kaikin puolin kiva tunti, teimme samoja harjoituksia kuin keskiviikkona.Tunnin jälkeen hoidimme hevoset ja päästimme ne laitumelle. Sen jälkeen siivosimme ja lakaisimme tallin ja ladon. Juttelimme lopun aikaa heinäkasassa pihalla, kunnes Kiki vei minut kotiin. Oli niin hauska viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.