tiistai 14. kesäkuuta 2016

Ahkera bloggaaja

Hei taas! Minähän olen muistanut kirjoitella tänne usein. Noh, ei kai se haittaa? Mä oon hei lomalla enkä millään bloggauspakko-jaksolla!

 Olen talleillut keskiviikosta perjantaihin, lauantaina olisin myös päässyt mutta oon luistanut ompeluhommista niin paljon että oli pakko jäädä kotiin. Ratsastanut olen joka päivä.Keskiviikkona meillä oli vähän erilainen päivä. Aamulla pyöräilin tallille [kaatosateessa] yhdeksään ja Sande minua siellä jo odottelikin. Siivosimme tallin ja söimme eväät. Kello kahdentoista aikaan lähdimme hakemaan Leenan kanssa kylältä Kikiä ja hänen poikaansa Sisua.


Sanden ja minun keskusteluaihe:
  Kinkkuleipä vs. salaatti.

Sitten suunnistimme ratsastuskaverimme Ansan luokse. Äitini ja Katsu olivat jo siellä. Ansa ja hänen äitinsä olivat saaneet 21-vuotiaan issikan, joka paljastui hyvin suloiseksi ja iloiseksi veijariksi. Nimeltään se oli Dora ja niiiiiin suloinen rautias tamma kuin olla ja voi! Ei silti tietenkään Liinan veroinen.
Ansa ratsasti yhden ison pellon ympäri äitinsä taluttamana. Sitten hoitelimme Doran ja rapsuttelimme suloisia ajokoiran pentuja.

Tanja (Ansan äiti) oli tehnyt meille pöytään kaikenlaisia herkkuja: suolaisia piirakoita, popcornkakkua ja sipsejäkin löytyi! Herkuttelimme sitten ihanassa vanhassa aitassa, kun tuuli ujelsi ulkona. Lauloimme Ansalle ja Tanjalle, annoimme heille kortteja ja lahjoja.Kävimme vielä vilkaisemassa lampaat ja sitten oli aika suunnata takaisin tallille.

Mietimme, ratsastetaanko ollenkaan kun oli sellainen ilma, mutta hevosen selkään sitä kuitenkin päädyttiin. Hevoset olivat enemmän tai vähemmän säpsyjä, kuten esimerkiksi Valo, jonka selkään minut istutettiin. Hyppäsimme jumppasarjaa, joka meni suht' koht' hyvin meillä. En muuta siitä tunnista sitten muistakaan...Torstaina Saana ja minä menimme taas tallille duunailemaan, kahdentoista jälkeen lähdettiin liikuttamaan polleja. Oli sateinen ja tuulinen sää, varsin ikävä keli ratsastukselle. Leena tuli myös kentälle Kuusella, Sande Valolla, ja minä Liinalla. Teimme erilaisia volttiharjoituksia, Liina oli ihan mukavalla päällä. Tästäkään kerrasta ei sen enempää.


Perjantai oli jo sään puolesta parempi päivä, kun lähdin hevostelemaan äitini ja siskoni kanssa. Se päivä on blogin puolella myös ehkä kiinnostavampi, koska en itse ratsastanut ja sain otettua kuvia. Tarkoitus oli, että siskoni ratsastaisi Santulla ja äitini Liinalla. Minä kuitenkin päädyin pitämään heille tuntia, että Leena saisi liikutettua Valon.


Mulla oli vaikka kuinka paljon kuvia lisää, mutta tätä ahkeraa bloggaajaa väsyttää niin en niitä jaksa tänne alkaa värkkäämään. Meillä alkoi tänään (ja loppuu huomenna) tallilla sellainen minileiri, jolle yksi meidän huippumukava kaveri Laura tuli. Muuten minä, Sande ja Katsu vaan siellä hommailtiin. Ratsasteltiin kaikki neljä ja kuvailtiin, vietettiin vain aikaa hevosten seurassa. Huomenna leiri sitten loppuukin mutta onneksi Laura viettää koko kesän meidän paikkakunnallamme! Sovittiin kuitenkin että Laura vois tulla meidän kanssa tallille muuten vaan duunailemaan. Tässä "Ahkeran bloggaajan" pikasepostus lähiajan [todellisuudessa melkein muinaisajan] kuulumisista. Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta jonka äsken hätäisesti tuhersin? 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, kyllä sä oot pientä lomaa ansainnut myös blogin kannalta! Oot niin ihana bloggaaja ♥ Hieno uusi ulkoasu :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitoooooos!❤ Ihanaa että sinä, ihana Lypsy, annat ihanan alun aamulleni ihanalla kommentillasi!

    VastaaPoista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.