lauantai 25. kesäkuuta 2016

Juhannus 2016

Hyvää juhannusta sinulle, ihana lukijani, vakkarikommentoijani ja sinulle, Liinaukseen eksynyt tuntematon anonyymi❤Kokko, juhannustaiat, Hymy-koiramme, pitkään valvominen, useasti päivässä saunominen, sukulaiset, paistetut vaahtokarkit, paljussa lilluminen, hiljaisuus, saarimökki ja järvi.


Niistä on minun juhannukseni tehty.Moni hevosbloggaaja, hevosihminen, tai muu joka tietää heppatyttöjen juhannusperinteitä, varmasti ihmettelee miksi listassani ei ollut Juhannusratsastusta.
No, minulla ei ole hoitohevosta tai muuta vastaavaa, jonka kanssa saisin mahdollisuuden kokea tuon paljon puhutun ratsastuksen.Minulle riittää hyvin, että minulla on mahdollisuus haaveilla asiasta. Näinä tallityttö aikoinani en tule luultavasti sellaista asiaa kokemaan, mutta mitäpä siitä! Voin kuitenkin ratsastaa ainakin pari kertaa viikossa, mihin minulla ei lukuvuoden aikana ole mahdollisuutta.
Kannattaa olla kiitollinen siitä mitä jo on. Onneksi minulla on se taito, muutenhan istuisin nurkassa itkemässä. Minulla riittää mielikuvitusta haaveilla asiasta, ja siitä olen ylpeä.
Minulla on ollut ihana Juhannus, vaikka Liina ei ole ollutkaan kanssani. Ja älkää säälikö minua, jos siltä tuntuu, opetelkaa olemaan kiitollisia. Ja kyllä, Liina on elämäni, mutta eihän hevosen omistajakaan koko aikaa hevosensa kanssa vietä?


Tämä postaus on viimeinen 11-vuotiaan Elinan kirjoittama.
Viisi minuuttia. Sitten olen jo kaksitoista ja alan kirjoittamaan toivottavasti entistä varmemmin ja paremmin.


Hyvää juhannusta!

10 kommenttia:

 1. Todella hyvä postaus! Ehkä vielä joskus haaveesi toteutuu, ja pääset juhannusratsastukselle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle, ihanalle vakkarikommentoijalle!❤ Ja toivotaan että joskus juhannusratsastukselle pääsen, se olisi kivaa:)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä ja ihana postaus! Itsekkään en ollut juhannuksena hevosten kanssa tekemisissä, ainoastaan perheeni ja tänään sitten näin taas meidän eläimet muutamaan päivään :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!❤ Okei, kyllä sitten tuntuu ihanalle kun saa palata tallille:)

  VastaaPoista
 5. Mä säikähdin jo, että lopetat tämän ihanan blogin kirjoittamisen kun kirjoitit tuon " Tämä postaus on viimeinen 11-vuotiaan Elinan kirjoittama". Onneksi kuitenkaan ei ollut niin vaan täytit 12, myöhäiset onnittelut siitä. ;) En aina muista tänne kommentoida, mutta olet tosi taitava kirjoittaja ja kuvasi ovat aivan mielettömän upeita kuten tässäkin postauksessa. ❤️

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta kommentista sinulle, Elina! Ja heh, taisin kirjoittaa sen vähän hassusti, kiitos onnitteluista! Ei haittaa jos et aina kommentoi, vaikka sinun kommenttisi ovat aina niin suurenmoisen ihania ja ne saavat itselle hyvän mielen!❤

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanasta kommentista sinulle, Elina! Ja heh, taisin kirjoittaa sen vähän hassusti, kiitos onnitteluista! Ei haittaa jos et aina kommentoi, vaikka sinun kommenttisi ovat aina niin suurenmoisen ihania ja ne saavat itselle hyvän mielen!❤

  VastaaPoista
 8. Niin paljon kiitoksia❤ Ihanaa, että sinäkin tulit käymään taas blogissani, se lämmittää sydäntä.

  VastaaPoista
 9. Niin paljon kiitoksia❤ Ihanaa, että sinäkin tulit käymään taas blogissani, se lämmittää sydäntä.

  VastaaPoista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.