maanantai 4. heinäkuuta 2016

Muutama kesäkuva

Otettiin tosiaan vähän kuvia joskus kesäkuun puolivälissä. Nämä tulevat siis todellakin myöhässä, mutta kuitenkin joskus! (Siis heh, nämä neljä kuvaa.) Olisin pistänyt kaikki samaan, mutta nämä kuvat tulevat banneriin, jonka tilaan ihanilta Lypsyltä ja Ankilta.

Oon saanut myös käyttööni kuvanmuokkausohjelman, jolla pystyn sumentamaan kasvoni. Tervetuloa siis kivemman näköiset kuvat!

//Minä

//Äiti

//Äiti


//Minä


Huomenna menen tallille ratsastamaan (toivon mukaan löydän itseni Liinan selästä) ja auttelemaan. Keskiviikkona, torstaina ja muinakin päivinä suuntaan luultavasti tallille. :)

8 kommenttia:

 1. Lähetätö banneri tilauksesi suurinpiirtein milloin? Ihania kuvia, vitsi miten ihanat sä ja Liina ootte ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetin juuri äsken:) Oon pahoillani viivästyksestä. Voi kiitooos❤

   Poista
 2. Bannerisi on valmis ja voit hakea sen keppihevosblogistamme. Sano, jos siinä on jotakin parannettava. Me ei ilmeisesti saatu siitä täysin sellaista, mitä toivoit, mutta se estekuva oli epätarkka niin ei laitettu sitä siihen keskelle.
  Toivottavasti tykkäsit jo tästä bannerista. Mielellämme teemme myös uuden jos nykyinen ei kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusti! ❤ Banneri on upea ja laitan sen heti näkyviin! Sitten kun on aika vaihtaa syksyisempi ulkoasu tilaan taas luultavasti uuden! Teidän toimintanne kyllä pelaa loistavasti, banneri oli niin nopeasti valmis! :)

   Poista
 3. Ihana uusi banneri, Lypsy ja Anki ovat kyllä taitavia, mutta te taas olette kaunis kuvaamisen kohde Liinan kanssa! ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommnetista sinulle ihana Elina❤ Ja niin, totta. Lypsy ja Anki ovat todella taitavia! :)

   Poista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.