maanantai 22. elokuuta 2016

Uusia tuulia?

Tuntuu niin ihanalta, kun lukee muiden blogeista sitä kuinka mahtavalta tuntuu kun voi heittää vanhan taakse ja nousta uudelleen mäen huipulle.

Kun uudet tuulet puhaltavat uuteen purjeeseen. Kun voi hengittää uutta puhdasta ilmaa uuteen maailmaan, aloittaa kaiken alusta puhtaalta pöydältä. Vasta sen jälkeen rakentaa sileälle maalle ne esteet, jos siltä tuntuu. Loihtia elämään haasteita sopivasti, mutta selvitä niistäkin suurella ilmavaralla. Tai sitten liidellä keveästi puhtaalla pinnalla, joka ilmansuuntaan täynnä rakkautta.

Voit myös pysähtyä, sulkea silmät, nauraa hymyillä. Voit haistella elämän tuoksuja, silittää sitä rakasta vierellä olevaa, minun tapauksessani punaista hevosta. Kertoa sille ne asiat, mieltä painavat. Unohtaa menneet, keskittyä siihen hetkeen. Tuntuu siltä, että minun pitää saada ilmaa. Saada tilaa hengittää. Haluan eteeni sen puhtaan pöydän, jolta aloittaa alusta.

 Mutta, eihän matkaa unelmiin voi keskeyttää? 

En keskeytäkään. Elämäni pysyy samana, yhtä kauniina kuin se on nyt. Koulupäivän jälkeinen tallille pyöräily, Liinan tervehdyshalaus. Ratsastusta eri hevosilla, Liinan kanssa puuhailua. Kaikki pysyy. Haluan vain että jossain edessä odottavat uudet kauniit tekstit, uusi vapaus päästä kirjoittamaan. 


Sen takia...

Jos teillä on mielessä nimiä kahden taiteilijasielun blogille, toivon että laittaisitte niitä tähän alas. Jos jonkun nimen kohdalla tulee tunne, että tämä se on, saattavat blogissa alkaa puhaltamaan uudet tuulet. Nimi ei välttämättä vaihdu, haluan sellaisen nimen joka on oikeasti minulle mieleinen. Ja miksen keksisi sitä sattumalta itsekin, vaikka ratsastustunnilla.

6 kommenttia:

 1. Suomenhevosen matkassa olisi pölyttymätön nimi, mutta kuten sanoit
  itsellesi mieluinen bloginimihän tälle tulee :) Kelpuutettava ainakin vaihtoehdoille ;D Mutta hienoa että säkin aloitat sileältä pöydältä, vanhaan voi kyllästyä nopeasti niin hyvä keino on laittaa koko juttu uusiksi!

  VastaaPoista
 2. • Taiteilijasielut
  • Pieni punainen ratsuhevonen
  • Luottamuksen kiemuroita
  • Katse tulevaisuuteen
  • Henkäys vastatuuleen

  Mä olen huono keksimään nimiä, toivottavasti joku keksi parempia!

  VastaaPoista
 3. Punainen paholainen
  Pieni punainen
  Punasielut

  VastaaPoista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.