lauantai 17. syyskuuta 2016

Iltahöpöttelyä

      ...ja mullahan olis teille pari kuukauden takasta 
                      juttuu kerrottavana.Noh, kivaa meillä on ainakin ollut! Peltolaukkaa pikkuponilla, pusuja punaiseen turpaan, hauskoja hetkiä ystävien kanssa tallilla, kaikkee sellasta. Ei vaine, onhan siihen väliin mahtunu kiireisiä kouluaamuja, tylsistyttäviä matikan tunteja, traagisia ja ei niin traagisia metsäreissuja kavereiden kanssa, ja kaikkee muuta umpitylsää tai sitten ei. Pari hysteeristä itkukohtausta on tullut koettua, energiat on välillä valovuosien päässä ja niin edespäin. Onhan tässä tullu hajotettuakin kaikenlaista, puhelin sano ittensä irti ja nilkka meni, ei sen kummempaa. Laulutunnit alko ja naurattaa. Elämä on ihanaa ja kamalaa. 


Liinalle kuuluu hyvää, se on edelleen se pieni ja punainen ratsuhevo, joka kiitää ja liitää tai toisin päin. Se osaa avata turkoosin postilaatikon, tehdä törkeän täydellisen laukanvaihdon esteen jälkeen ja tyttö selässä luulee että pukkikone käynnistyy. Ehei, meidän Liinuska ei ole pukkikone tai mikään muukaan vekotin, se on vain linnunradan superein tähtipää joka valtas epäröimättä erään nimeltä mainitsemattoman tytön sydämen, arvaa kuka? 


Tyttö keksi itellensä tekemistä, kirjoitti kuvattoman postauksen ikivanhalla kännykällä joka on mennyt muodista pari vuotta sitten, mutta hällä sen väliä, elämä on tämmöstä, ihanaa, kamalaa, hysteeristä ja maailman parasta. Jos olisin instagramissa, lisäisin tähän vielä sellasen hashtagin että elämä on.

16 kommenttia:

 1. Oi, ihana postaus, kirjoitat tosi nätisti ja virheettömästi :)

  VastaaPoista
 2. Tämmöstä " tosi elämä" postaustakin on kiva saada välillä lukea! Tykkäsin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Täytyyhän se kiiltokuvakin välillä kääntää ja kirjoittaa se mitä suusta tulee!

   Poista
 3. Voih kuinka ihana postaus! Meen kyllä heti liittymään lukijaksi! :)

  101bigdreams.blogspot.com
  Kirjojenlumous.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, tervetuloa lukemaan! Kävin liittymässä lukijaksi blogeihisi😊

   Poista
 4. Ihana postaus. Voi että kun tulin hyvälle tuulelle:)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos, kiva että piristi! :)

  VastaaPoista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.