tiistai 4. lokakuuta 2016

Linkkaa blogisi 1.

Moikka! Näin viidentoista, kohta ehkä jo kahdenkymmenen lukijan spesiaali tulee tässä!Ohjeet: 

- Jos et osaa linkata blogiasi kommentteihin, voit vain kirjoittaa osoitteen
- Kaavakkeeseen ei tarvitse muuta kuin blogin osoitteen ja mielipiteen blogistani.
- Arvostelen kaikki blogit yhdessä ja samassa postauksessa, jonka kokoamiseen saattaa mennä paljonkin aikaa koska olen tällä hetkellä melko kiireinen. Varaudu siis odottamaan.
- Älä loukkaannu palautteestani, pyrin arvostelemaan rakentavasti ja kertomaan jokaisesta blogista plussat ja miinukset. Arvostelut ovat myöskin vain minun mielipiteitäni.


Kiitos jo kaikille linkkaajille etukäteen, toivon että linkkaajia tulisi paljon! :)

28 kommenttia:

 1. Onnea lukijoista! Anteeksi kun en ole kommentoinut blogiisi pitkään aikaan, minulle on tulossa kolmessa viikossa 9 koetta, joten en oikein ehdi kamalasti mitään blogia kommentoida. Olen käynyt kuitenkin katsomassa jokaisen postauksesi :) Toivottavasti ei haittaa, että minulla on nukkeblogi ^^

  Angels' pullip
  Blogissani on tutoriaaleja, kuvatarinoita ja shootteja nukeistani. Pyrin postaamaan kerran viikossa. 


  Sun blogi on todella kiva ja postauksia tulee kivan usein. Kaikki blogisi kuvat ovat todella hyvälaatuisia ja kauniita! Joissakin postauksissasi on runoja, ja ne erottuvat mukavasti postauksissasi. Kirjoitusvirheitä en ole löytänyt blogistasi ja blogiasi on aina kivaa lukea. Ulkoasu on kanssa todella kiva ja banneri on todella nätti :) Huomaan myös, kuinka nautit blogin pitämisestä ja kirjoittamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon aivan ihanasta ja mieltä lämmittävästä kommentista! Kiitos myös mielipiteistäsi ja linkkauksesta, kiireet ymmärrän erittäin hyvin! :)

   Poista
 2. Ensinnäkin onnea 15 lukijasta!

  Finnishgirl & Finnhorse
  Blogini sisältää hyvin paljon hevosaiheisia räätälöityjä postauksia sekä
  välillä tulee tehtyä matkapostauksia.

  En löydä sun blogistasi hädintuskin edes kolmea virhettä eli aivan mainio blogi ja todella elävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mielipiteistä ja linkkauksesta! :)

   Poista
 3. Onnea myös multa lukijoista! :)

  jojojapete.blogspot.fi

  Tykkään sun blogista tosi paljon! Postauksia tulee sopivin aikavälein, eikä niissä ole (tai ainakaan en oo huomannut) kirjoitusvirheitä. Banneri on tosi kiva, ja muutenkin ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mielipiteistäsi ja linkkauksesta! :)

   Poista
 4. Oi, onnea paljon 15 lukijasta! 💖

  Ja linkkaan nyt, vaikka tiedätkin blogini, jos ei haittaa. :) erisukuisetsuomenhevoset.blogspot.fi


  Sinun blogisi on yhdellä sanalla sanottuna MIELETÖN! Ainutlaatuisen upeat kuvat. Ja kauniit,herkät, taiteelliset tekstit. Postausväli on myös sopiva. 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi, ja tietysti mielipiteistä ja linkkauksesta! 💖 Ei haittaa että blogisi tiedänkin, oikeastaan kaikki tähän mennessä linkatut blogit ovat minulle ennestään tuttuja! :)

   Poista
 5. Blogisi kuvat ovat tarkkoja ja tekstit energisiä ja virheettömästi kirjoitettuja.
  Vaikka olemmekin parhaat ystävät niin blogistani olisi kiva kuulla mielipiteitä. En osaa päättää kumman blogini linkkaan joten tässä molemmat
  elamanielaimet-04.blogspot.fi
  kuusenmatkassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mielipiteistä ja linkkauksista Saana! Voin ehdottomasti "arvostella" kummatkin blogisi jos niin haluat! :)

   Poista
 6. Onnea 15 lukijasta!
  Nyt vasta onnistuin liittymään lukijaksi itsekkin, kun se lukijat-palkki on itseni käytössä kaikkien blogeissa ollut vähän outo ja ei ole antanut liittyä lukijaksi.(olen kuullut että muillakin se on ollut ongelmana, varsinkin mobiililaitetta käyttäessa) Enkä muutenkaan ole paljon blogimaailmassakaan liikkunut, en lukenut enkä itse kirjoittanut. Mutta sun blogi oli nyt pitkästä aikaa taas tänne blogimaailmaan päädessä lukulustalla sijalla 1!

  Sun blogion kertakaikkiaan aivan täydellinen! Ensinnäkin, blogisi ulkoasu on aivan ihana, postaustesi rakenne on kivan sopusuhtainen, ja ennen kaikkea kirjoitustyylisi on aivan mahtava! Sun blogin kuvat on hyvälaatuisia, teksteistä en ole bongannut yhtäkään kirjoitusvirhettä.

  Mun blogi:

  elaimetajatuksissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos paljon Erika, sait hyvän mielen! Ootte niin ihania ja positiivisiä kaikki, että äääh! Kiitos hirveän paljon, kaikkea samaa sunkin blogista!❤ Kiitos myös linkkauksesta :)

  VastaaPoista
 8. Katriinanhevosarkea.blogspot.fi


  Oon ihan haltioissani sun blogiis. Aluksi banneri ei ollut aivan sopiva ottaen huomioon vuodenajan, mutta nyt sekin asia nähtävästi vaihdettu. Tosi hieno blogi on, ehkä hieman jotakin pientä gadgettia säätelisit niin sitten olisi täydellinen! ( :

  VastaaPoista
 9. Laikunseikkailut.blogspot.fi

  Tykkäön tosi paljon sun blogista, kirjoitus tyyli on tosi hyvä ja postauksia jaksaa lukea mielenkiinnolla. Ulkoasu on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 10. https://welifedream.blogspot.fi/

  Täytyy sanoa, että tässä blogissa on aivan ihania kuvia, mitä nyt ehdin selailla :D Itse vain tykkäisin katsella kuvia suurempina! Ulkoasu on turhan väritön minun makuuni, vaikka sinänsä kuvathan erottuvat tällöin paremmin edukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon linkkauksesta ja mielipiteistä sekä ylipäätään kommentista! :)

   Poista
 11. Onnea lukioista Elina❤
  Tiedät että blogini on vielä vähän kesken ja oon aloitteleva (todellakim) "bloggaaja" (tiiät vallan mainiosti :'D) http://peetanjakatnissinmuistolle.blogspot.fi/?m=1
  Vihaan sitä että toi linkki on nii pitkä😑

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon linkkauksesta Pinja! 😄 (tuntuu oudolta kirjottaa näin sulle :D)

   Poista
  2. Kiitos paljon linkkauksesta Pinja! 😄 (tuntuu oudolta kirjottaa näin sulle :D)

   Poista
 12. Onnea lukijoistasi ��
  tahdista-kirkkain.blogspot.fi (blogi on vasta aloittanut alusta)
  ------------------------------
  Blogisi ulkoasu on nätti ja simppeli. Tykkään myös kirjoitustyylistäsi, sekä kauniista kuvista

  VastaaPoista
 13. Anteeksi, osoite onkin suomitytonmatkassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. Löysin vasta blogisi ja liityin heti lukijaksi! Tykkään blogin melko yksinkertaisesta ulkoasusta, se vaan on mun mieleen! :) Tykkään kirjotustavastasi myös.

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Tykkään blogisi kauniista kuvista ja tavasta, jolla kirjoitat. Blogin ulkoasu on mukavan yksinkertainen.

  enazupreme.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.