sunnuntai 4. joulukuuta 2016

5 / Väistöterapiaa

Nyt olisi aika pistää vähän mun tyylistä poikkeavaa postausta kehiin!


Kuvissa esiintyy Hymy- koiramme, c) minä


Vajaa pari viikkoa sitten keskiviikkona olin taas perinteisellä ratsastustunnillani Liinan kanssa. Hevonen tahtoi olla hiukan innoissaan kylmästä säästä suurimmaksi osaksi johtuen, eikä ratsastajakaan topparukkasillaan pakkassäässä pysty näyttämään parhaimpia puoliaan. 
Lopuksi päätettiin ottaa hiukan käyntityöskentelyä pienemmällä alueella, jotta saataisiin tunnista hyvä fiilis molemmin puolin. Aiheeksi otimme avot, joita menemme aika harvoin.
Niiden kaikkien hösläyksien jälkeen oli mukava päästä viilaamaan pilkkua, pienen pientä pilkkua. Me kummatkin keskityimme täysillä, enkä valehtele, jos tässä alan väittämään että ratsastuksenopettajamme sanoi Liinan olevan kuin eri hevonen. Se tunne oli mahtava, kun sai aika lailla pipariksi menneen tunnin jälkeen onnistua. Mun naamalle loisti silloin varmaan se levein mahdollinen pepsodent- hymy ja tallille olikin hyvä palata suupielet korvissa.


Nyt perjantaina, oli melko samanlainen tilanne. Pieni punainen kaasutti mänemään niin että lumi pöllysi, ja mä olin viikon jäljiltä kuin nukkumatti. Hiukan tehtiin sitten maastakäsittelyharjoituksia, jolloin palasi hevo takaisin maan pinnalle. Silti selässä tuntui, että kohta saattaa räjähtää.
Niimpä ratsastuksenopettajamme sassitti mut kentän toiselle laidalle kokeilemaan avoja ja hohhoijjaa, kuinkas sitten kävikään.


Mä sitten siellä kentän toisella puolen heräsin jotenkin eloon. Tsemppasin taas täysillä, Liinakin tuntui siltä kuin se olisi oikein odottanut pääsevänsä tekemään väistöjä. Loppujen lopuksi me sitten liideltiin avotaivutus kerran ravissakin, kirjaimellisesti  l i i d e l t i i n, nyt on sekin todistettu että myös talvipakkasella voi elää täysin liekeissä!

Liinahan on entinen ravuri, joten toiseen suuntaan ei vielä niin keposesti taivuta, mutta reenaamalla sekin siitä kehittyy! Onko teillä tällaisia asioita, joissa pystytte keskittymään erityisen hyvin?

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia tässä postauksessa<3

  enazupreme.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihan super upeita kuvia! Ei voi kuin ihailla taitojasi käyttää kameraa.💘

  Väistöt tekee hevosen takaosalle kyllä tosi hyvin vahvistusta. Minä vaan en osaa olla niissä tarpeeksi tämäkkä apujen kanssa ja siksi ne menevät minulla pääsääntöisesti puolenhehtaarin metsään. :D Minulla muutenkaan ei ole mitään vakiokuviota, jota treenatessa olisin ihan liekeissä. Paitsi lisäykset! ❤️

  Tosi kivasti kyllä kirjoitettutkin tämä teksti ja helppo lukuista, kuten yleensäkin sinun tekstisi, kun käytät paljon kappalejakoja! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, kiitos ihanasta kommentistasi! <3 Mahtavaa että sullakin on se juttu, joka antaa voimaa!

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Hieno postaus.
  Mulla keskittyminen on vaan sellasta tasapaksua makkaraa, mutta maastakäsittelyssä keskittyminen on yleensä ihan kohdillaan!
  Kyllä se Liina taipuu toiseenkin suuntaan kun harjoittelee vaan!
  Sulla on niin hyvä asenne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon iki-ihanasta kommentistasi ❤ Maastakäsittely on kyllä se toinen juttu, josta mäkin pidän erityisesti!

   Poista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.