maanantai 12. joulukuuta 2016

Päiväkirjaa monin verroin

Mun päässä pyörii tällä hetkellä hirveesti ajatuksia, sikin sokin, sinne tänne. Enkä tiedä mistä aloittaa. Ja loppujen lopuksi ehkä kukaan ei saanut tästä selkoa.

Jännä, että mulla on tällainen olo nyt. Koska muuten tällä hetkellä oikeestaan kaikki mun elämässä on täydellistä. Mutta bloggeriin kirjautuminen tuntuu mahdottomalta. Jotenkin siitä tulee paha mieli. Mä haluisin nyt vaan itkeä. Miksi?Kirjoittaminen, valokuvaaminen ja kaiken sen ylös merkitseminen merkkaa mulle niin paljon. Mutta mun postaukset tässä lähiaikoina on olleet hirveen sekavia ja mulla on ollut tosi suuri stressi niiden teosta. Ei kai mulle oo tullut sitä velvollisuuden tunnetta, en kai murehdi postaustahdista? Enhän stressaa ulkoasusta, ja mieti tyhjää kommenttiboksia?No en. Tää on mulle päiväkirjaa, silloin kun siltä tuntuu. Tää on täynnä niitä onnen palasia, surun sirpaleita. Haluun jälkeen päin lukea niitä muistoja, hyviä hetkiä ja vaarallisia tilanteita. Kääntää sivun toisensa jälkeen. Repaleisetkin sivut pitää säästää, juuri ne, joissa paperi ei ole täydellisen puhtaanvalkoista. Mä bloggaan tänne, kuin paperiseen päiväkirjaan. Koska niin on paras. Ja hei, onko sillä mitään väliä, lukeeko siellä ruudun takana kukaan mun blogia. Onko sillä väliä, kommentoiko kukaan mun blogiin. No ei. Mutta se piristää. Se oikeasti tuottaa niin paljon hyvää mieltä. Olen ihminen, joka kirjoittaa niin sanotusti rakkaudesta. Oonhan mä muutaman kerran yrittänyt kirjoittaa postausta tavallisesta ratsastuksestakin, mutta ei se onnistu. Mä kirjoitan siitä, mikä on mulle tärkeää, kuten siitä kuinka paljon mä rakastan Liinaa. Mä kirjoitan tänne niitä asioita, joista mä haluan kirjoittaa. En halua kirjoittaa väkipakolla asiatekstejä, koska sellaiset ei kuulu mun blogiin. Tänne kuuluvat postaukset, joissa kerrotaan siitä, miten yhden hevosen, sekä yhden ihmisen side on kehittynyt. Muutama kuva ja sana, se riittää. Koska mä oon taiteilijasielu, koska Liina on taiteilijasielu.


Kommentoi tähän jotain, jos siltä tuntuu. Lue tämä postaus, jos siltä tuntuu. Nähdään pian, ootte kaikki ihania <3

14 kommenttia:

 1. Niin totista totta! ❤️ Usein alkaa liikaa ajattelemaan muiden mielipidettä ja sitä tykkäävätkö muut jos laittaa itsestään vaikka jonkun ei niin onnistuneen ratsastusvideon. Mutta itseään vartenhan blogia tehdään. 🙈

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja olet kyllä tosi hyvö kirjoittamaan!♡

  VastaaPoista
 3. Just näin! Postaat silloin kun itse haluat ja kun siltä tuntuu :) Itselläkin blogin suhteen välillä ollut hiljasempaa, mutta en aio siitä enää ottaa stressiä, koska muuten menee maku koko hommasta! ps. ihania kuvia <3

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, kannattaa tehdä niin kuin itse tuntee parhaaksi. Kiitos kommentistasi! <3

   Poista
 4. Koulu saattaa viedä kommentit melkein pois, itseäni väsyttää aina koulun jälkeen^^ Itse teen blogia itseni takia(ja myös lukijoiden) ja en mieti kauheasti kommenttiboksia :D Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 5. Upea postaus! Vaikka olemme pienestä pitäen olleet parhaat kaverit niin sinä osaat kirjoituksella herkistää jopa minut. Itselläni ei ole taitoja näin sujuvaan ja kauniiseen kirjoitukseen.

  kuusenmatkassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, tää menee itkuksi. Sä osaat kirjoittaa ihan sairaan ihania postauksia oikeesti! Mutta kiitos, kiitos, kiitos, kiitos Saana sulle aivan ihanasta kommentista, oot ihana! <3

   Poista
 6. En olekkaan kommentoinut pitkään aikaan tänne :00 Mutta kuitenkin, hienoja postauksia ja upeita kuvia! Tykkään niin valtavasti sun blogistas ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos! Eikä se haittaa vaikka et aina kommentoisikaan, mutta ihanaa kun kommentoit!

   Poista
 7. Kiva postaus:). Itse en kyllä myönnä stressaavani blogin pitoa millään tavalla, mutta täytyy myöntää että joulukalenterin toteuttaminen on kyllä viime aikoina vaatinut vähän liikaa energiaa ja aikaa. Ei postaustahdista kannata stressata, tärkeintä on se että se oma blogi on omannäköinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilli ihanasta kommentista! Sun joulukalenterin postaukset on kyllä tosi huolella toteutettuja, ja huomaa että oot käyttänyt niihin aikaa. Hyvä ettet muuten stressaa blogin pidosta, kannattaa tehdä niin kuin itse tuntee parhaaksi! :)

   Poista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.