perjantai 23. joulukuuta 2016

Sylillinen rakkautta

"Joululahjakirjeeni Liinalle
23.12.2016Kauan mietin, mitä antaisin sulle joululahjaksi. Sen täytyi olla jotain erityistä, ainutlaatuista ja mahtavaa. Sitten tajusin, että ajatus on tärkein.Eikö niin, että rakkaus ja välittäminen toiseen elävään olentoon kohdistuen, on ainutlaatuista? Lahjaanhan ei tarvitse käsin koskea.Siis annan sulle: Sylillisen rakkautta, kourallisen iloa. Uudenveroisia onnepalasia, hyvää mieltä roppakaupalla. Hauskoja hetkiä monia, pieniä suuria haleja. Katse tulevaisuuteen, toivo yhdessä onnistumiseen. Nippu porkkanoita, että jaksetaan elämän esteitä ylittää, tämä teksti ja pipari muistona siitä, kuinka me ollaan ystäviä. Ja ennen kaikkea siitä, miten voit olla mulle niin tärkeä.


Yksi porkkana, koska olet ollut
Toinen porkkana, koska olet
Kolmas porkkana, koska tulet olemaan

... minun ystäväni ❤Hyvää joulua Liinalle, parhaalle ystävälleni,tähtipäiselle suomenhevoselle, unelmien täyttymykselle, hyvän onnen antajalle, pienelle punaiselle, maailman ihanimmalle hevoselle. "

Sekä jok'ikiselle blogini upealle seuraajalle!

10 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihania kuvia <3
  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista tekstiä. Sanattomaksi vetää. Ja ulkoasusta blogissasi huokuu rakkaus hevosiin! ❤️

  VastaaPoista
 3. Bannerisi on valmis, toivottavasti miellyttää ja kerro ihmeessä jos ei ole mieleinen, voin vielä muokkailla sitä :) Löydät sen bannerin blogistani, uusimman tekstin lopusta.

  VastaaPoista
 4. Ihmisen puhetta, siis hevosihmisen puhetta joka selvästi välitää ystävästään eli onnen tuojasta..❤ Aivan ihana nähdä kuinka rakastat suomalaista tähtiotsaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveän paljon Eveliina, kommenttisi toi iloa päivääni ❤

   Poista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.