sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Elämän aaltoja.                    Hyviä ja huonoja

Onko sulla haaveena saada matkata turvallisesti siinä maailmankaikkeuden veneessä, antaa elämän aaltojen keinutella sua hiljakseen. Matkata sinne minne ne aallot vie, nostaa purjeet ylös ja maalata ne elämän väreillä. Kompassina sydän, kohtalo karttana. Eihän me muuta tarvita.


Liian tärkee liian rakas, jos lähtisit pois
hakisin sut takas ❤

Ne ihmiset, joilla on kova tarve loukata muita jollain tapaa, ovat vain itse uponneet siihen loputtoman syvään negatiivisuuden suohon, josta ei ole helppo ponnistaa takaisin kuivalle maalle. Ne ihmiset yrittävät vain purkaa pahaa oloaan toisiin, ja saada toisia satuttamalla sitten itsellensä hyvän olon. Heillä on selässään se raskas retkireppu, josta niitä kattiloita heitellään toisen päähän, omaa taakkaa helpottaakseen.Mutta, jos autamme niitä negatiivisiä ihmisiä, säästymme itsekin niiltä kolhuilta, joita he aiheuttavat. Me voidaan pyytää heitä istahtamaan hetkeksi, ja ottaa se retkireppu heidän olkapäiltään. Voidaan käydä jokainen elämän painava paistinpannu ja puurokauha läpi, tyhjentää ne siihen puiston penkille. Auttaa sitä toista ottamaan ensimmäinen askel sinne positiivisuuteen päin, selässään kevyt retkireppu jonne hän voi tallettaa kaikki muistonsa. Tunnen näitä henkilöitä jonkun verran, ja olen itsekin joutunut toisten riepoteltavaksi, joudun edelleen. Mutta siitäkin selviää!


Tässä vielä just sulle päivän piristysruiske: Tiedätkö mitä, olet huipputyyppi!

16 kommenttia:

 1. Ei vitsi, piristyin tästä kyllä ihan superisti, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos Lypsy ihan kauheesti! Mikään ei voi täällä blogimaailmassa ilahduttaa enempää, kuin saada kuulla lukijoiltansa tällaista palautetta ❤

   Poista
 2. Olipa ihana postaus ja kauniita kuvia! :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/2017/01/roadtrip-to-great-southern-of-wa-albany.html

  VastaaPoista
 3. Siistiä tekstiä, ihan käsittämätöntä kuinka osaat pukea pienet sanat suuriin elämän tapahtumiin. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti Eveliina, tämä kommentti piristi mun päivää ❤

   Poista
 4. Tosi piristävä postaus. Ja aina onnistut haalimaan upeita kuvia. 💗💗

  VastaaPoista
 5. Ihania noi kuvat! Ja tosi piristävä postaus!💗

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus ja ihania kuvia!:33 <3:Eskimo

  VastaaPoista
 7. Ensimmäinen ja viimeinen kuva ovat lemppareitani, kauniisti kirjotettu :)

  VastaaPoista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.