torstai 12. tammikuuta 2017

Linkkaa blogisi arvostelut 1.

Joskus syksyllä tein postauksen nimeltä "Linkkaa blogisi". Kyseisessä postauksessa pyysin teitä linkkaamaan bloginne, mutta olin tuolloin sellaisessa elämänvaiheessa, etten pystynyt jaksamiseni kannalta postausta toteuttamaan. Nyt on kuitenkin sen aika, kun on kevät ja minulla on blogiin paljon motivaatiota! Linkkauksista ja mielipiteistä kiitos kaikille, ja pahoittelut siitä että jouduitte odottamaan tätä postausta :)Kuusen Matkassa

Saana on paras ystäväni, mutta silti on kiva päästä jakamaan teille ajatukseni hänenkin blogistaan! :)

Saana kertoo blogissaan lempihevosestaan Kuusesta, läsipäisestä suomenhevosruunasta. Saanan kirjoitustyyli on ihana, mutta tekstiä toivoisin postauksissa olevan enemmän ja kirjoitusvirheitä vähemmän. Kuvia on sopiva määrä, sekä postaustahti hyvä. Ulkoasu on todella suloinen! 


Angels´ Pullip

Angels' pullip

Sylvian blogista löydät tutoriaaleja, kuvatarinoita ja shootteja nukeista. Postaustahti on hyvä, ja ulkoasu houkutteleva sekä aivan mahtava! Postauksista löytyy tarkkoja kuvia sopiva määrä tekstiä. Mielestäni blogiin voisi lisätä jonkun esittelysivun. :)
 Finnishgirl & Finnhorse

Tämä blogi on mielestäni tosi kiva, Eveliina kirjoittaa ihania hevos- ja matkapostauksia. Esittelysivut ovat suuri plussa tässä blogissa, ja postaustahti on sopiva. Postaukset ovat rakenteeltaan hyvät, mutta ulkoasuun oltaisiin voitu mielestäni panostaa hiukan enemmän. :)
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita


Kerrassaan ihana ulkoasu tässä blogissa, vaikka onkin varsin yksinkertainen! Postaukset ovat tässä blogissa parasta, täydellinen teksti ja paljon hienoja ratsastuskuvia. Mielestäni esimerkiksi sivupalkissa voisi esitellä blogin sisältöä jotenkin :)Noin, eka osa on nyt purkissa! Tiputtelen näitä postauksia vähän joka väliin, ja jos et nyt löytänyt blogiasi tästä, ei hätää, arvostelen sen kuitenkin jossain vaiheessa! :)

14 kommenttia:

 1. Tosi kivat ja positiiviset arvostelut!

  VastaaPoista
 2. Kiitos arvostelusta ;) Minkälaisia esittelysivuja tarkoitit? Itselläni on nämä sivut: Nukkeprofiilit, Tarina, Tutoriaalit, Banneripaja ja Kirjoittaja. Tarkoititko siis esitellytekstiä, vai etkö vain huomannut sivuja, vai älysinkö väärin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Ja sori, en huomannut noita sivuja tuossa, katsoin huolimattomasti. Oon niin tottunut siihen että ne sivut on tuolla yläreunassa, mutta kävin kurkkaamassa nuo sivut, hyvin ovat toteutettu! :)

   Poista
 3. Kiitos arvosteluistasi! Ulkoasuun tulossa muutosta piakkoin parempaan :)

  VastaaPoista
 4. Arvostelet kyllä todella hienosti, hyvää jälkeä! ;) Näitä postauksia tosiaan jaksaa lukea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lypsy ihanasta kommentistasi ❤

   Poista
  2. Kiitos paljon Lypsy ihanasta kommentistasi ❤

   Poista
 5. Kiitos arvostelustasi, näin hiukan myöhässä❤ :D

  VastaaPoista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.