tiistai 7. helmikuuta 2017

Bannerit ; kehitystä?

Aloin tuossa äsken miettimään oman blogini bannerien ja kokonaisuudessaan muunkin ulkoasun kehitystä ja tulin siihen tulokseen että voisin vilauttaa teillekin Liinauksen "elämänkaarta". Joten mitäs sitä turhia jaarittelemaan, tästä lähtee liikkeelle Liinauksen kehityskertomus!


1. 
Blogini ihka ensimmäinen banneri, itse olen tämän taiteillut Gimpillä noin vuosi sitten. Muistan kuinka silloin hehkutin tätä niin paljon, mutta ei hyvää päivää minä sanon nyt. Huomaatte varmaan itsekin kaikki mahdolliset viat, syntyisi kilometrin mittainen litannia jos ne tähän kirjaisin.2. 
Tämä on loihdittu jollain puhelimeni kuvanmuokkausohjelmalla, kenties Picsartilla? Mutta ensinnäkään en pidä tekstin väristä, punainen pistää inhottavasti silmään. Rajaukset on hevonkuusessa tai ainakin hyvin lähellä sitä Liinan kuvassa, kaiken lisäksi siinä ratsastaa äitini. Siinä teillä muutama vika, kannattaa miettiä näitä omaa banneria tehdessä!


3
Tämäkin on oma tekeleeni, kännykän kuvanmuokkausohjelmalla tehty. Ihan ok on onnistunut, tosi yksinkertainen!


4. 
En ehkä kestä, Lypsyn ja Ankin tekemä täydellinen banneri! Sopii hyvin kesälle.


5.
Tässä näätte tällaisen erittäin yksinkertaisen ja epäonnistuneen tuherrukseni, mainittakoon näin esimerkiksi, että teksti on aivan liian pientä.


6.
Yhdessä vaiheessa mulla oli myös tämä kuva taustana blogissani, ja vain joku kiva fontti otsikossa. Muuten oli ihan kiva, mutta teksti ei tahtonut näkyä!

 7. 
Taas kerran ihana Lypsyn ja Ankin taitelema teos, ainut miinus tässä on se, että oikealla oleva kuva ei ole kovin hyvälaatuinen. Mutta senhän voi myös laittaa syykseni, mitäs menin tuota kuvaa banneriin pyytämään ;)

8. 
Tämä on ehdoton suosikkini, tosin nyt joudun tästä uuden ulkosun myötä luopumaan. Tosiaan ihanan Ankin taiteilema banneri kyseessä, sanon vain että rakastan <3


Kiitos jos jaksoit lukea, kyseiset bannerit eivät ole erityisesti missään järjestyksessä, saatte ihan itse päätellä kädenjäljestä että missä mennään! Kertokaa ihmeessä mielipiteitä :)

10 kommenttia:

 1. Kaikki bannerit blogissasi ovat olleet ihan mahtavia! Erityisesti numerot 4,5,6 ja 8 💗

  VastaaPoista
 2. Vitonen on eniten mun mieleen :3

  VastaaPoista
 3. Huomaa kyllä kehityksen voiman! Ja jos mun ekoja bannereita katseltaisiin niin sinun tekemäsi on ehkä 10 kertaa hienompi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllähän täällä on hiukan kehitytty! :D Kyllä säkin vielä kehityt, jos oot muka tyytymätön nykyiseen ulkoasuun ;)

   Poista
 4. Tuo #8 on kyllä oikeasti ihan hurjan upea, tosi puhutteleva yksinkertaisuudessaan! Yksinkertainen onkin kaunista, ja yksi kuva voi usein toimia paremmin, kuin enemmän- itse suosin sellaista 1-5 kuvan taktiikkaa, joista tosin kaikki ei ole isoina kuvina, vaan vaikka pikku "valokuvina" reunassa :) Bannerissa tärkeintä on mun mielestä se, että siitä käy ilmi blogin idea ja se oma tyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon kommentistasi! Olen täysin samaa mieltä :)

   Poista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.