sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kolmas vuosipäivä

                      Yksi. Kaksi. Kolme.

Kuvat © minä/äitini, kuvituksena
toimivat kasa kuvia yhteiseltä taipaleeltamme

Kolme kaunista vuotta, kaksi elävää olentoa, lukuisia ratsastuskertoja. Naurusuita ja sydämiä, ihania kahdenkeskisiä hetkiä. Kolme vuotta täyttä Liinausta.Muistan, kun pieni hevonen talutettiin ulos hevoskuljetusautosta. Muistan, kuinka suuria nallehiutaleita tuprutti taivaan täydeltä. Muistan, miltä tuntui ensimmäinen kosketus siihen nykyiseen elämäni rakkauteen, Temen Liinaan. Muistan, kuinka rakastuin siihen heti. Muistan, että se oli niin rakkautta ensi silmäyksellä kuin olla ja voi. Muistan tismalleen sen kohdan, missä kuulin Liinan tulosta. Muistan tismalleen sen äitini äänensävyn, kun hän kertoi suomitamman astelevan helmikuun viidentenätoista päivänä talliin. Muistan kaiken edelleen.

Miten voi rakastua hevoseen, vaikka ei ole nähnyt siitä edes ainoan ainutta kuvaa? Miten voi tietää niin nopeasti, että meillä on yhteinen tulevaisuus?Olen oppinut Liinalta niin paljon. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon Liina on kehittynyt ylipäätänsä meidän tallillamme! Se on rauhoittunut älyttömän paljon, tajunnut ettei pienestä pohkeen välittämästä merkistä tarvitsekaan juosta henkensä edestä. Koska voidaan ottaa myös rauhassa. Voidaan hiipiä lumisten kuusten oksien alla hipihiljaa, niin hiljaa että voit kuulla omat ajatuksesi. Mutta meillä ei ole niitä kuuluisia ajatuksia, meillä on vain toisemme, luminen metsä ja hiljaisuus. Elämä on ihanaa.


Ja kun sä vain istut viereen mun, siin on jotain niin oikeaa. Valoa aamun valkeaa, maata kantavaa. 
- Juha TapioOnhan se vähän hassua, kuinka siinä on vain jotain niin oikeaa. Jotain, joka on aina läsnä, mutta jonka nimeä en koskaan saa kaivettua esille rautaisimmallakaan lapiolla. Vaikka kuinka yrittäisin kaivaa syytä näkyville, en tiedä miksi rakastuin Liinaan. Sen takia en enää yritä. Mutta sitähän rakkaus on, kaikkea ei kuulukaan tietää.

Perjantai oli täydellinen. Laukattiin kentällä valkean pumpulilumen keskellä, kaviot piirsivät maahan tasaista ympyrää. En ole ehkä koskaan tehnyt Liinan kanssa niin hyvää laukannostoa kuin silloin. Olen onnellinen ❤// 15.2 oli siis Liinan vuosipäivä, en ole kiireiltäni ehtinyt saada postausta aikaisemmin ilmoille. Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa teille!

17 kommenttia:

 1. Onnittelut teidän yhteisestä taipaleestanne! Voin vain kuvitella sen tunteen, kun kuulit Liinan tulevan talliin. Se on varmasti sanoin kuvailematonta! Kiva postaus ja ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!❤ Joo, se oli. Tunsin heti että Liina olisi just se oikea, vaikken siitä vielä muuta kuin nimen tiennytkään :D

   Poista
 2. Ihan mahtava postaus! :) Miksen olekaan löytänyt tänne blogiisi aiemmin, ilmaisusi on soljuvaa ja just sellaista tyyliä, josta itse tykkään!! :)
  Meilläkin oli oman blogini päätähden kanssa kolmivuotisen taipaleen "juhla" viime vuonna, toivottavasti niin meillä, kuin teilläkin on vielä monia vuosia edessä! <3
  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, hirmuisen iso kiitos sinulle!
   Onnea teillekin nyt näin erittäin myöhässä, toivotaan että elämänpolku saa jatkua vielä pitkään! <3

   Poista
 3. Onnea paljon yhteisestä ajastanne!♥
  Tuntuupas kolme vuotta pitkältä ajalta... Hui kamala miten kauan! Olette täydellinen pari ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanista sanoistasi ❤ Niimpä, kyllähän me jo pitkä taival ollaan kuljettu!

   Poista
 4. Tosi ihanasti kirjoitettu ja upeita kuvia! ♡
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Voi että paljon onnea kolmesta yhteisestä vuodestanne 💗 Toivottavasti edessä on vielä vähintäänkin yhtä monta 😊

  VastaaPoista
 6. Onnea ihan superpaljon, olette toisillenne juuri ne oikeat, ootte supertiimi ♥

  Kirjoitit tämän mielestäni niin kauniisti, että koskettaa, sillä tästä tekstistä huomaa kuinka paljon välität Liinasta! Kuvasin kertovat miten hieno pari olette ♥

  Onnea jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En enää tiedä mitä vastata näihin kommentteihin, piristätte mun päivää niin suuresti ❤ Tuli melkein kyynel silmäkulmaan tätä lukiessa, kiitos älyttömästi Lyydia!

   Poista
 7. Hurjan ihana teksti, kauniisti kirjoitettu ja herkkä! Komppaan edellistä^ kommentoijaa, että tästä todella näkee kuinka paljon välität Liinasta! <3

  Toivon teille samanlaisia ihania hetkiä tulevaisuuteenkin! :)

  toverit.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Ihan älyttömän suloinen teksti! Huokus kaikki sun tunteet tästä tekstistä :) Vähän mä hevosblogeja seurailen, mutta tää jotenkin meni heti seurantaan. Ihana blogi ja kauniit kuvat!

  Tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Älyttömän ihana kuulla, että pidät blogistani ❤

   Poista

Kiitos jokaiselle kommentoijalle jo etukäteen, kivat ja asialliset kommentit piristävät aina päivää! Muista kuitenkin käytöstavat myös täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Asiattomat kommentit poistan.